Helle Bach Andersen

Oohh

 Oohh kollektionen er skabt ved et unikt dansk design og brugen af naturlige genbrugsmaterialer. Kollektionen er fremstillet af genbrugspapir, sand, naturlig latex og genbrugsmahognitræ fra møbelproduktionen på Sri Lanka. Alle produkter er 100% vandtætte. Oohh er designet til at overraske og inspirere.

 

Materialet:

- Alle vores potter er håndlavet.

- Basen i alle vores produkter er fremstillet af genbrugspapir. Afhængig af produktet er der enten tilføjet sand eller naturlig latex som det ydre finish.

- Som de første på markedet er disse papirpotter vandtætte. Vi anvender naturlig latex som membran.

- Ved at arbejde med naturmaterialer som sand og latex får vi utallige muligheder for at variere strukturen på vores overflader og dermed præge produktets udtryk.

- Når vi bruger træ, anvender vi resttræ fra møbelindustrien på Sri Lanka.

Et Godt Projekt:

Alle papirformene er fremstillet af en gruppe kvinder på Sri Lanka, som har fået muligheden for at lave disse hjemme hos dem selv. Herved har de muligheden for at passe deres børn og hus og samtidig tjene penge til husholdningen. Fiskeri er et utroligt vigtigt erhverv i dette område, men desværre er alkohol et uhyggeligt stort problem blandt fiskerne og mændene bringer ofte ikke nogle penge med hjem. Kvinderne er derfor afhængige af selv at tjene penge, og med dette projekt giver vi dem muligheden. Kvinderne bliver oplært og der er en fair trade aftale som indebærer, at de får samme pris per potte hvad enten de når at lave 10 eller 100 på en uge. Dette i respekt for, at ugen kan gå anderledes end planlagt med ansvaret for en stor familie.

Helle Bach Andersen | Græsballe 18, Søballe, 8660 Skanderborg  | Tlf.: 40800546 | hellebachandersen@gmail.com